jueves, 15 de diciembre de 2011

TURBOT AMB LLIT D’ OLIVADA I COL D’HIVERN


TURBOT AMB LLIT D’ OLIVADA I COL D’HIVERN

PER 4 PERSONES

INGREDIENTS

4 Filets de turbot

Pel llit d’olivada

30 g Olivada

100 ml Oli d’oliva

Per la col d’hivern

¼ Col d’hivern

1 Patata gran

100 g Cansalada Viada

Sal

Pebre


ELABORACIO

Pel turbot

Coeu els filets de turbot salpebrats, en una paella ben calenta, amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu

Pel llit d’olivada

Barregeu la olivada amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu

Per la col d’hivern

Netegeu les fulles de col i talleu-les en juliana. Peleu les patates i talleu-les en lamines.

Coeu la patata i la col amb aigua fins que siguin ben toves.

Escorreu la verdura i aixafeu-la .

Talleu la cansalada en dauets petis i torreu-los en una paella. Afegiu la col i patata i barregeu-lo bé, com si fos un trinxat.

MUNTATGE

Pinteu una ratlla ample d’uns 5 cm amb l’olivada. Poseu al damunt el filet cuit de turbot.

Feu una quenefa gran de trinxat i col·loqueu-la al damunt del peix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario