jueves, 15 de diciembre de 2011

VERRINA DE PLÀTAN AMB TARONJA I CHANTILLY


VERRINA DE PLÀTAN AMB TARONJA I CHANTILLY

MENU PER 4 PERSONES

INGREDIENTS

Pel plàtan cruixent

1 Plàtan mascle per fregir

200 ml d’oli d’oliva suau

20 g sucre glaç

Per la gelatina de taronja

400 ml de suc de taronja natural

4 fulles de gelatina

Pel chantilly

300 g Nata

50 g Sucre


ELABORACIO

Pel plàtan cruixent

Tallar el plàtan, el fregim en oli fins que quedi cruixent i el passem per sucre glaç per una banda.

Per la gelatina de taronja

Hidrateu les fulles de gelatina en el suc de taronja i col·loqueu en un casso al foc fins que es desfaci la gelatina totalment , però sense arribar a bullir.

Distribuir en quatre gots de vidre i deixar refredar per que s’activi la gelatina.

Pel chantilly

Muntar la nata amb el sucre i distribuir a sobre de la gelatina de taronja amb una màniga pastissera.

MUNTATGE

En el got de vidre on hem posat la gelatina de taronja i el chantilly. Decoreu-lo amb els cruixents de plàtan ensucrats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario