VERRINA DE PLÀTAN AMB TARONJA I CHANTILLY
MENU PER 4 PERSONES
INGREDIENTS
Pel plàtan cruixent
1 Plàtan mascle per fregir
200 ml d’oli d’oliva suau
20 g sucre glaç
Per la gelatina de taronja
400 ml de suc de taronja natural
4 fulles de gelatina
Pel chantilly
300 g Nata
50 g Sucre
ELABORACIO
Pel plàtan cruixent
Tallar el plàtan, el fregim en oli fins que quedi cruixent i el passem per sucre glaç per una banda.
Per la gelatina de taronja
Hidrateu les fulles de gelatina en el suc de taronja i col·loqueu en un casso al foc fins que es desfaci la gelatina totalment , però sense arribar a bullir.
Distribuir en quatre gots de vidre i deixar refredar per que s’activi la gelatina.
Pel chantilly
Muntar la nata amb el sucre i distribuir a sobre de la gelatina de taronja amb una màniga pastissera.
MUNTATGE
En el got de vidre on hem posat la gelatina de taronja i el chantilly. Decoreu-lo amb els cruixents de plàtan ensucrats.
No hay comentarios:
Publicar un comentario