viernes, 7 de mayo de 2010

Pautes pràctiques per una dieta sana

Professors vinculats amb l’EUTDH participen en l’obra ‘Pautas prácticas para una dieta sana. Alimentación y juventud’










Isabel Puigdueta, professora col·laboradora de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB, juntament amb Brauli Muñoz, ex-col·laborador docent del nostre Centre, van participar en un dels capítols de l’obra titulada ‘Pautas prácticas para una dieta sana. Alimentación y juventud’, que es va publicar durant el passat octubre de 2009, sota el segell de l’Editorial Erasmus Ediciones i ambMontserrat Riba, com a editora.

Aquest llibre pretén ser un instrument per donar a conèixer quins aliments són necessaris de combinar i consumir per gaudir d’una dieta sana que ens ajudi a estar en forma. Al mateix temps, també ens ofereix idees per preparar menús seguint les pautes de l’alimentació saludable, que siguin fàcils i ràpids de realitzar, i a la vegada originals. Aquesta publicació la podeu trobar a les llibreries al preu de 19 euros.

http://blogs.uab.cat/eutdh/2010/02/23/professors-vinculats-amb-leutdh-publiquen-lobra-pautas-practicas-para-una-dieta-sana-alimentacion-y-juventud/

No hay comentarios:

Publicar un comentario