viernes, 14 de mayo de 2010

Nou llibre de la nostra professora Isabel Lugo


ISABEL LUGO, PROFESSORA DE L'ESCOLA D'HOTELERIA DEL CETT, PUBLICA EL SEU NOU LLIBRE



En el seu amè recorregut per la història de la Gastronomia al voltant del Mare Nostrum, Isabel Lugo ens convida a descobrir no només que menjaven, sinó també com cuinaven els habitants de l'antiguitat. I, a la vegada, ens dóna pautes per a poder interpretar les diferents receptes que s'han conservat i per a posar-les en pràctica en l'actualitat.

Una pura delícia per als amants de la bona gastronomia, per a tots els que gaudeixen amb l'art dels fogons i per a aquells que saben assaborir una bona fracció del vessant més domèstic de les grans històries. Isabel Lugo, és professora e investigadora d'Història de la Gastronomia a l'Escola d'hoteleria CETT.

http://www.cett.es/noticies/noticia.aspx?idNoticia=46238

No hay comentarios:

Publicar un comentario