Aquí va una de les meves propostes que crec que por ser útil per a tothom, sobre tot per quan ens ajuntem la família.
Pollastre sofregit amb llimona i curri
Recepta per a 4 persones
Ingredients
3 cullerades d'oli de oliva
Suc d'una llimona
1 got d'aigua mineral
½ cullereta de cúrcuma o curri
Sal a gust
Pebre blanc
3 beines de cardamomo obertes (opcional)
1 pollastre tallat a ¼ i sense la pell
Elaboració
- - Col·locar en una cassola l'oli, el suc de llimona, 1 got d'aigua, cúrcuma, sal, pebre i el cardamomo i dur a ebullició
- - Poseu els trossos de pollastre, tapar i coure lentament donant-li voltes al pollastre regularment.
- - Afegiu aigua si fos necessari, i coure fins que el pollastre quedi bé tendre i quedant una bona quantitat de salsa.
Suggeriment Dquè
Acompanyeu aquest pollastre amb una mica d'arròs tailandès o gessamí simplement bullit i saltat amb unes panses sense pinyol.
Nota Dquè
A la cuina jueva aquest es un plat que es realitza coent-lo molt poc a poc i a foc lent amb oli i un líquid, així el coneixem avui amb el nom de sofregit.
Es una receta exquisita y muy fácil, yo ya la he probado, (tengo enchufe con el cocinero).
ResponderEliminarLidia
Demà per dinar tenia pollastre a la planxa, crec que ja se com el fare :D
ResponderEliminar