domingo, 2 de mayo de 2010

Pollastre sofregit amb llimona i curri

"Desprès d'un dinar familiar sempre pensem que quan fem el proper no ens complicarem tant o que potser volem recordar aquell plat fàcil de fer que ens va donar tant bon resultat."

Aquí va una de les meves propostes que crec que por ser útil per a tothom, sobre tot per quan ens ajuntem la família.





Pollastre sofregit amb llimona i curri
Recepta per a 4 persones

Ingredients

3 cullerades d'oli de oliva
Suc d'una llimona
1 got d'aigua mineral
½ cullereta de cúrcuma o curri
Sal a gust
Pebre blanc
3 beines de cardamomo obertes (opcional)
1 pollastre tallat a ¼ i sense la pell


Elaboració
  1. - Col·locar en una cassola l'oli, el suc de llimona, 1 got d'aigua, cúrcuma, sal, pebre i el cardamomo i dur a ebullició
  2. - Poseu els trossos de pollastre, tapar i coure lentament donant-li voltes al pollastre regularment.
  3. - Afegiu aigua si fos necessari, i coure fins que el pollastre quedi bé tendre i quedant una bona quantitat de salsa.
Suggeriment Dquè
Acompanyeu aquest pollastre amb una mica d'arròs tailandès o gessamí simplement bullit i saltat amb unes panses sense pinyol.

Nota Dquè
A la cuina jueva aquest es un plat que es realitza coent-lo molt poc a poc i a foc lent amb oli i un líquid, així el coneixem avui amb el nom de sofregit.

2 comentarios:

  1. Es una receta exquisita y muy fácil, yo ya la he probado, (tengo enchufe con el cocinero).
    Lidia

    ResponderEliminar
  2. Demà per dinar tenia pollastre a la planxa, crec que ja se com el fare :D

    ResponderEliminar