RAP CRUIXENT AMB BUNYOLS DE CARBASSA
PER 4 PERSONES
INGREDIENTS
4 tacos de 160 g de Cua de rap
Per l’arrebossat cruixent
40 g Ametlles torrades
20 g Avellanes
1 Nyora
1 Llesca de pa torrat
Pels bunyols de carbassa
400 g Carbassa
360 g Farina
4 Ous
100 g sucre
30 g Llevat fresc
400 ml Oli d’oliva verge
60 g d’aigua amb gas
Sal
Pebre
ELABORACIO
Pel rap
Demaneu al vostre peixater que us talli 4 daus de rap de 160 gr aproximadament.
Salpebreu el rap.
Daureu-lo per tots els costats en una paella ben calenta amb una mica d’oli.
Per l’arrebossat cruixent
Tritureu amb un molinet, les ametlles ,les avellanes , la nyora i el pa torrat, (ha de quedar com una farina d’ametlles vermella).
Passeu el rap per aquesta farina i poseu-lo sobre una safata de forn
Daureu-lo per fora fins que sigui ben cruixent.
Pel bunyols
Talleu la carbassa en daus i fregiu en oli de oliva ,reserveu.
Prepara la pasta de bunyols amb el sucre desfet amb l’aigua i el llevat. Afegir els ous i per últim la farina poc a poc.
La pasta ha de tenir una textura mocosa.
Passeu els daus de carbassa d’un en un per la pasta de bunyols i fregiu amb oli ban calent fins que s’inflin i agafin color.
MUNTATGE
En un plat pla col·loqueu quatre bunyols a una banda del plat i al costat el rap amb el arrebossat. Servi-ho ben calent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario