jueves, 15 de diciembre de 2011


RAP CRUIXENT AMB BUNYOLS DE CARBASSA

PER 4 PERSONES

INGREDIENTS

4 tacos de 160 g de Cua de rap

Per l’arrebossat cruixent

40 g Ametlles torrades

20 g Avellanes

1 Nyora

1 Llesca de pa torrat

Pels bunyols de carbassa

400 g Carbassa

360 g Farina

4 Ous

100 g sucre

30 g Llevat fresc

400 ml Oli d’oliva verge

60 g d’aigua amb gas

Sal

Pebre

ELABORACIO

Pel rap

Demaneu al vostre peixater que us talli 4 daus de rap de 160 gr aproximadament.

Salpebreu el rap.

Daureu-lo per tots els costats en una paella ben calenta amb una mica d’oli.

Per l’arrebossat cruixent

Tritureu amb un molinet, les ametlles ,les avellanes , la nyora i el pa torrat, (ha de quedar com una farina d’ametlles vermella).

Passeu el rap per aquesta farina i poseu-lo sobre una safata de forn

Daureu-lo per fora fins que sigui ben cruixent.

Pel bunyols

Talleu la carbassa en daus i fregiu en oli de oliva ,reserveu.

Prepara la pasta de bunyols amb el sucre desfet amb l’aigua i el llevat. Afegir els ous i per últim la farina poc a poc.

La pasta ha de tenir una textura mocosa.

Passeu els daus de carbassa d’un en un per la pasta de bunyols i fregiu amb oli ban calent fins que s’inflin i agafin color.

MUNTATGE

En un plat pla col·loqueu quatre bunyols a una banda del plat i al costat el rap amb el arrebossat. Servi-ho ben calent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario