ISABEL LUGO, PROFESSORA DE L'ESCOLA D'HOTELERIA DEL CETT, PUBLICA EL SEU NOU LLIBRE |
En el seu amè recorregut per la història de la Gastronomia al voltant del Mare Nostrum, Isabel Lugo ens convida a descobrir no només que menjaven, sinó també com cuinaven els habitants de l'antiguitat. I, a la vegada, ens dóna pautes per a poder interpretar les diferents receptes que s'han conservat i per a posar-les en pràctica en l'actualitat. Una pura delícia per als amants de la bona gastronomia, per a tots els que gaudeixen amb l'art dels fogons i per a aquells que saben assaborir una bona fracció del vessant més domèstic de les grans històries. Isabel Lugo, és professora e investigadora d'Història de la Gastronomia a l'Escola d'hoteleria CETT. |
viernes, 14 de mayo de 2010
Nou llibre de la nostra professora Isabel Lugo
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario