TURBOT AMB LLIT D’ OLIVADA I COL D’HIVERN
PER 4 PERSONES
INGREDIENTS
4 Filets de turbot
Pel llit d’olivada
30 g Olivada
100 ml Oli d’oliva
Per la col d’hivern
¼ Col d’hivern
1 Patata gran
100 g Cansalada Viada
Sal
Pebre
ELABORACIO
Pel turbot
Coeu els filets de turbot salpebrats, en una paella ben calenta, amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu
Pel llit d’olivada
Barregeu la olivada amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu
Per la col d’hivern
Netegeu les fulles de col i talleu-les en juliana. Peleu les patates i talleu-les en lamines.
Coeu la patata i la col amb aigua fins que siguin ben toves.
Escorreu la verdura i aixafeu-la .
Talleu la cansalada en dauets petis i torreu-los en una paella. Afegiu la col i patata i barregeu-lo bé, com si fos un trinxat.
MUNTATGE
Pinteu una ratlla ample d’uns 5 cm amb l’olivada. Poseu al damunt el filet cuit de turbot.
Feu una quenefa gran de trinxat i col·loqueu-la al damunt del peix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario