martes, 29 de junio de 2010

Amanida de cogombre a l'estil àrab


“ Res com un entrant refrescant i fàcil de fer, com una amanida de cogombre, una elaboració de tradició àrab que en aquest temps de calor es genial”.




















Recepta per 4 persones


Ingredients

2 iogurts cremós natural
2 cogombres

1 cullerada de julivert fresc picat molt fi

2 grans d'all

Sal

pebre negre a gust


Preparació


1. Pelar el cogombre i tallar-lo en daus regulars.

2. Salpebrar i col·locar el cogombre durant 15 minuts en un colador perquè deixi anar tota l'aigua.

3. Picar l'all i afegir el pebre negre i el iogurt, barrejar-ho bé fins que quedi una salsa homogènia.


Muntatge


· Repartir el cogombre salat en petits bols.

· Posar-hi pel damunt del cogombre la salsa d'iogurt.

· Empolvorar amb el julivert ben picat i serveix ben fred.

No hay comentarios:

Publicar un comentario